Welkom bij Brouwerij Eanske

 

Enschede is de grootste stad van Overijssel, een mooie stad waarin veel gebeurt. Natuurlijk kan zo'n stad niet zonder een "eigen" brouwerij met mooie speciaalbieren. Vanuit deze gedachte, en met een passie voor en kennis van speciaalbier is Brouwerij Eanske opgericht. Eanske is de "oude" benaming van Enschede, maar wordt ook nu nog steeds in de volksmond gebruikt. Op dit moment hebben we een aantal mooie bieren in ons assortiment, in de toekomst zullen er nieuwe bieren bij komen. Dit kunnen ook eenmalige bieren zijn. In ieder geval heb ik voldoende ideeen om nog veel lekkere bieren te maken.....

De bieren van Brouwerij Eanske zullen smaakvol en verrassend zijn. Niet gieten, maar genieten is een van de motto's van Brouwerij Eanske. Mensen aanzetten tot het drinken van grote hoeveelheden bier, behoort niet tot de doelstelling. Ik wil mensen kennis laten maken met de verrassende smaken die bier kan bevatten en dat bier een mooi product is dat perfect gecombineerd kan worden met goed eten en/of een lekker hapje.

Ook is brouwerij Eanske geen brouwerij met mooie commerciële praatjes om mijn producten aan te prijzen, Ik vertel uitsluitend de waarheid. Dus het is zoals ik het zeg en ik "lieg" niet om de herkomst van het product en de ingrediënten. Brouwerij Eanske gelooft in de waarheid en in 100% eerlijkheid. "Als je de waarheid vertelt, hoef je niet te onthouden wat je hebt gezegd".

Voor het brouwen van mijn bieren beschik ik nog niet over een eigen installatie welke groot genoeg is voor commerciële volumes, hiervoor huur ik capaciteit in bij bevriende brouwerijen in de omgeving. Deze bieren worden daar door mij zoveel mogelijk eigenhandig gebrouwen. Dus bij de productie van iedere druppel bier ben ik zelf aanwezig om zoveel mogelijk zelf aan de knoppen te draaien om zodoende te zorgen dat het bier aan mijn kwaliteits-eisen voldoet.

Ik hoop dat u zult gaan genieten van mijn bieren.

 

 

 

FlessenEanske

 

Groeten en gezondheid
Brouwerij Eanske

FacebookLogo

Vinaora Visitors Counter